Top Ad unit 728 × 90

Saçların Parlak ve İpeksi Olmasını Sağlayan 5 Doğal Yöntem


Saçlarınız artık parlak bir görünüme kavuşacak. Saçlar nasıl parlak olur, saçların canlı gözükmesi ve ipeksi bir görünüm için 5 doğal yöntem. Sizde saçlarınıza zarar vermeden doğal yöntemler ile saçlaınızda parlak ve ipeksi bir görünüm elde edebilirsiniz.


1-Muz ve Yumurta
Bir muz alıp küçük dilimler halinde kesiyoruz. Daha sonra bir yumurta sarısı ilave ediyoruz ve yoğun bir karışım elde edilinceye kadar yumurta sarısı ilave ediyoruz ve karıştırıyoruz. ve saçımıza kullanıyoruz. İstersek yoğurt ile karıştırabiliriz. Siz saçlarınızı gördükçe mutlu olacaksınız, saçlarınızda size minnettar kalacak.


2-Mayonez
Bu durumda mayonez saçlarınız için bir bakım kremi gibi hal alacaktır. Mayonezdeki yağ nedeniyle biraz rahatsız edici olacağı yönünde sizi uyarmak istiyorum, ancak yararlı bir yöntem olacağı konusundada eminim. Yapmanız gereken şey mayonezi saçlarınıza maskede olduğu gibi kullanmaktır ve 20 dakika dinlendirmelisiniz.
Daha rahat yapmak için ise, elinize veya bir torbaya plastik bir eldiven koymanızı tavsiye ediyorum. 20 dakika sonra maskeyi çıkarmak için yıkayınız tabikide. İsterseniz bakım kremi olarakta kullanabilirsiniz. Kuru saçlarda daha etkili olacaktır.


3. Bira
Her şeyden önce, köpükten kurtulabilmeniz için birayı bir saat veya biraz daha dışarıda tutmanız gerekmektedir. Daha sonra temizlenmiş saçlarınıza bir bira ile 10 dakika masaj yapmanızı öneriyoruz. Birayı çıkarmak için bol miktarda su ve bakım kremi kullanmalısınız. Bira kokusu saç bakım kremi kullandığınız için yok olacaktır tabikide.

[post_ad]
4. Aloe ve Bal
Aloe ve balin saç üzerinde bilindiği gibi parlatma etkisi vardır. Yapmanız gereken çok kolay. Aloe yapraklarının 4'ünü alın ve oldukları gibi yapınız. Ayrıca 3 çorba kaşığı bala ihtiyacınız olacaktır. Bu bileşenleri şampuanınıza ekliyoruz ve işlem tamamlanır sonra da yıkayınız.


5. Meyve Maskesi
Bu işlem için biraz zaman ve bazı temel ürünler lazım. Öncelikler, iki muz soyulmuş ve ezilmiş olacak. Sonra, iki portakal sıkıyoruz ve suyu ezilmiş muz ile karıştırıyoruz.
Sulu bir ceviz haline gelene kadar karıştırıyoruz. 5 çorba kaşığı bal ekliyoruz. Homojen bir karışım elde edilinceye kadar karıştırmaya devam ediyoruz. Saçlarınızı parmaklarınızla masaj yaparak uyguluyoruz. 2 saat boyunca dinlenmeye bırakııyoruz ve saçınızı yıkıyoruz.
Saçların Parlak ve İpeksi Olmasını Sağlayan 5 Doğal Yöntem Reviewed by Haber on 23:51 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Nurselin Evi - Nurselin Mutfağı Nurselin Konukları | Nurselin Yemek Tarifleri © 2016
Nurselin Mutfağı Nurselin Evi

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.