Top Ad unit 728 × 90

Ramazan İftar Menüsü Hünkar Beğendi - Tavuk Çorbası - Enginar Yemeği - Gelin Pastası


Ramazan iftarda ne yemek yapayım diye düşünmeyin. Misafirleriniz ve aileniz için hazılayabileceğiniz görsel ve lezzetli ramazan menüsü ve yapımı.Ramazan İftar Menüsü Hünkar Beğendi - Tavuk Çorbası - Enginar Yemeği - Gelin Pastası tarif yapımı.

 İftar menüsü tariflerinde bugün tavuk çorbası, enginar tarifi, hünkar beğendi, gelin pastası var. Şehriyeli çorba, tavuk suyuna çorba, terbiyeli tavuk çorba adına ne derseniz deyin en çok denenen ve en çok memnun kalınan tarifimizdir. İlaç gibi çorba diye sanırım bu çorba tarifine deniyor.

Tavuk suyuna çorba tarifini mutlaka deneyin. Enginar yemeği ağır et yemeklerinin yanına oldukça yakışıyor. Zeytinyağlı enginarı bu şekilde pişirmek çok pratik. Enginar sevmeyenelere bile enginarı sevdirecek bir lezzet. Zeytinyağlı enginar tarifini denediğinizde birkaç saat buzdolabında dinlendirmeyi ihmal etmeyin. Hünkar beğendi tarifi herkes tarafından çeşit çeşit uygulanıyor. Ama doğru reçete burada. Özellikle davet sofralarının vazgeçilmez ana yemeği. Gelin pastası tarifleri arasında bizim gelin pastası tarifimizi çok beğeneceksiniz. Birbirinden lezzetli tatlılar bir yana gelin pastası bir yana. Hem yemek sonrası sofraları şenlendirir hem de çay sofralarını..
Ramazan İftar Menüsü
 [post_ad]
 

Videomuzda ayrıca şu konulara değindik; tavuk çorbası nasıl yapılır , tavuk suyuna çorba nasıl yapılır , enginar yemeği nasıl yapılır, hünkar beğendi nasıl yapılır, gelin pastası nasıl yapılır? 
Ramazan İftar Menüsü Hünkar Beğendi - Tavuk Çorbası - Enginar Yemeği - Gelin Pastası Reviewed by Haber on 01:31 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Nurselin Evi - Nurselin Mutfağı Nurselin Konukları | Nurselin Yemek Tarifleri © 2016
Nurselin Mutfağı Nurselin Evi

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.