Nurselin Evi Vişne Kebabı Tarifi
Nurselin Evi Vişne Kebabı Malzemeler:
- 1 kg dondurulmuş vişne
- 750 gr dana kıyma
- 1 adet kuru soğan
- Yarım kaşık biber salçası
- Yarım kaşık domates salçası limon suyu
- Yenibahar
- Karabiber
- Tuz
- Üzeri için Maydanoz
[post_ad]
Vişnelerin yarısının suyunu sıkıcaz, yarısını ayrı kullanıcaz. Karıştırma kabına kıyma, yenibahar, karabiber, tuz ekleyip iyice yoğurun. Küçük küçük köfteler elde edin.
Tencerede sıvı yağ ekleyip sırasıyla incecik doğranmış kuru soğanları ve salçaları soteleyin. Misket köfteleri ilave edin. ( hiç karıştırmıyoruz). Köfteler piştikten sonra limon suyu, vişne suyu, tuz ilave edip en son aşamada vişneleri ve karabiberi ekleyin. Kısık ateşte pişirin.Tepsiye sıraladığınız tırnak pidelerin üzerine vişne kebabını dökerek sunum yapabilirsiniz.
Nurselin Evi Vişne Kebabı Tarifi
Reviewed by Haber
on
03:08
Rating:

Hiç yorum yok: