Top Ad unit 728 × 90

Nurselin Evi Vişne Kebabı Tarifi


Nurselin evi bugün farklı bir tarif ile karşınıza geldi. Nurselin evi Vişne kebabı tarifi. Birçoğunuz vişne kebabını ilk kez duyuyor olabilirsiniz. Farklı bir lezzet Vişne kebabı tarifi, yapılışı.
Nurselin Evi Vişne Kebabı Malzemeler:
  • 1 kg dondurulmuş vişne
  • 750 gr dana kıyma
  • 1 adet kuru soğan
  • Yarım kaşık biber salçası
  • Yarım kaşık domates salçası limon suyu
  • Yenibahar
  • Karabiber
  • Tuz
  • Üzeri için Maydanoz
Nurselin Evi Vişne Kebabı Yapılışı
[post_ad]
Vişnelerin yarısının suyunu sıkıcaz, yarısını ayrı kullanıcaz. Karıştırma kabına kıyma, yenibahar, karabiber, tuz ekleyip iyice yoğurun. Küçük küçük köfteler elde edin.
Tencerede sıvı yağ ekleyip sırasıyla incecik doğranmış kuru soğanları ve salçaları soteleyin. Misket köfteleri ilave edin. ( hiç karıştırmıyoruz). Köfteler piştikten sonra limon suyu, vişne suyu, tuz ilave edip en son aşamada vişneleri ve karabiberi ekleyin. Kısık ateşte pişirin.Tepsiye sıraladığınız tırnak pidelerin üzerine vişne kebabını dökerek sunum yapabilirsiniz
. 
Nurselin Evi Vişne Kebabı Tarifi Reviewed by Haber on 03:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Nurselin Evi - Nurselin Mutfağı Nurselin Konukları | Nurselin Yemek Tarifleri © 2016
Nurselin Mutfağı Nurselin Evi

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.