Top Ad unit 728 × 90

Kilo Verdiren Haşlanmış Limon Maydanoz Tarifi


Bir çoğumuz kilolarımız ile dertliyizdir. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek amaçlanmalıdır. Bu yazımızda kilo verdiren haşlanmış Limon Maydanoz tarifi vereceğiz.

Kaynatılmış maydanoz uuyu:vitamin açısından çok zengin bir içeriğe sahip olan maydanoz, A, C ve K vitaminlerini bünyesinde barındırırken, diğer yandan yüksek miktarda; kalsiyum, demir ve potasyum içerir.
Maydanoz suyu, düzenli kullanımı sayesinde vücuttaki fazla yağ yakılarak zayıflama olabilir. Yaşlanmaya karşı daha genç bir görünüm ile parlak bir cilt için de kullanılabilir.
Maydanoz suyunun diğer bir faydası da karaciğere olan yararıdır. Maydanoz suyu sayesinde karaciğerdeki yağlanma önlenebilir. Haşlanmış limon ayrıca vücuttaki yağ yakımını hızlandırarak zayıflamayı destekler. Vücudu zararlı toksinlerden arındırır, mikroplardan temizler…

MALZEMELER 
  • yarım demet maydanoz 
  • 1 tane limon 
[post_ad]
KULLANIMI 
Günde bir bardak kadar içilmelidir. Ancak 15 günden daha fazla limonlu maydanoz kürü tüketilmemesi gereklidir. Kaynatılmış maydanoz suyunun yararının görülebilmesi için tüketime devam edilmelidir. bir haftanın sonunda zayıflama görülmeye başlanır. Maydanoz suyu ile zayıflamak isteyen, maydanoz kürü yaparak içmelidirler. Kimler Kullanmamalıdır? Emziren annelerin ve hamile bayanların kullanmaması önerilir. Herhangi bir rahatsızlığı olanlar, mutlaka doktorlarına danışarak kullanmalarında fayda vardır.

Kilo Verdiren Haşlanmış Limon Maydanoz Tarifi
Kilo Verdiren Haşlanmış Limon Maydanoz Tarifi Reviewed by Haber on 06:14 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Nurselin Evi - Nurselin Mutfağı Nurselin Konukları | Nurselin Yemek Tarifleri © 2016
Nurselin Mutfağı Nurselin Evi

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.