Top Ad unit 728 × 90

Nurselin Evi Ispanaklı Havuçlu Börek Tarifi Yapılışı


8 Aralık Nurselin evi 74. bölüm yemek tariflerinden ıspanaklı havuçlu börek tarifi, yapılışı videolu ve yazılı anlatım ile yazımızın devamında bulabilirsiniz.

[post_ad]
 Nurselin Evi Ispanaklı Havuçlu Börek Malzemeleri;

  • 5 adet yufka
İç Harcı için;
  • 1 kg ıspanak
  • 2 adet havuç
  • Zeytinyağı
  • Tuz
Üzeri için;
  • Yumurta sarısı
  • Çörek otu

 Nurselin Evi Ispanaklı Havuçlu Börek Yapışı

[post_ad]
İç harcı için; Ispanakları yıkayın, süzün, doğrayın, tuz ile ovalayıp iyice sıkıp kenara alın. Üzerine havuç rendeleyin. Tezgaha yufkayı serin, 4’e bölün. Her dilim yufkanın üzerinde zeytinyağı gezdirip ortasına iç harcı koyup istediğiniz gibi kapatın. Tepsinizi yağlayın ve üzerine böreklerinizi sıralayın. Üzerilerine yumurta sarısı sürün, çörekotu serpin. Önceden ısıttığınız 180 derece fırında börekleriniz kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun

Nurselin Evi Ispanaklı Havuçlu Börek Tarifi Yapılışı Reviewed by Haber on 03:17 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Nurselin Evi - Nurselin Mutfağı Nurselin Konukları | Nurselin Yemek Tarifleri © 2016
Nurselin Mutfağı Nurselin Evi

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.