Nurselin Mutfağı Kamuran Pilavı Tarifi
Nurselin Mutfağı bugün Kamuran pilavı tarifi verildi. Yazımızın devamında Kamuran pilavı tarifini bulabilirsiniz.
- 3 su bardağı pirinç
- 2 adet kuru soğan
- 1 paket dolmalık fıstık
- 1 paket kuş üzümü
- Yarım çay bardağı kabuksuz badem
- Yarım çay bardağı tuzsuz antep fıstığı
- Yarım çay bardağı kuru üzüm
- 1 adet kesme şeker
- Karabiber
- Toz tarçın
- 5 bardak sıcak su
[post_ad]
HAZIRLANIŞIDolmalık fıstıkları , bademleri yağda kavurun, sırasıyla yemeklik doğradığımız soğanları, antep fıstıklarını, küp küp doğranmış kayısıları, kuru üzümleri, kuş üzümleri atıp kavuruyoruz. Pirinçleri yıkayın. Kavrulan malzemelerin üzerine pirinçleri , tuzu ,kesme şeker ve sıcak suyu ekleyip, pişirin. Demlenirken karabiber, toz tarçın ekleyin.
Nurselin Mutfağı Kamuran Pilavı Tarifi
Reviewed by Haber
on
03:05
Rating:
Hiç yorum yok: