Top Ad unit 728 × 90

Nurselin Mutfağı Kamuran Pilavı Tarifi


Nurselin Mutfağı bugün Kamuran pilavı tarifi verildi. Yazımızın devamında Kamuran pilavı tarifini bulabilirsiniz.

MALZEMELER
  • 3 su bardağı pirinç
  • 2 adet kuru soğan
  • 1 paket dolmalık fıstık
  • 1 paket kuş üzümü
  • Yarım çay bardağı kabuksuz badem
  • Yarım çay bardağı tuzsuz antep fıstığı
  • Yarım çay bardağı kuru üzüm
  • 1 adet kesme şeker
  • Karabiber
  • Toz tarçın
  • 5 bardak sıcak su
[post_ad]
HAZIRLANIŞI
Dolmalık fıstıkları , bademleri yağda kavurun, sırasıyla yemeklik doğradığımız soğanları, antep fıstıklarını, küp küp doğranmış kayısıları, kuru üzümleri, kuş üzümleri atıp kavuruyoruz. Pirinçleri yıkayın. Kavrulan malzemelerin üzerine pirinçleri , tuzu ,kesme şeker ve sıcak suyu ekleyip, pişirin. Demlenirken karabiber, toz tarçın ekleyin. 
Nurselin Mutfağı Kamuran Pilavı Tarifi Reviewed by Haber on 03:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Nurselin Evi - Nurselin Mutfağı Nurselin Konukları | Nurselin Yemek Tarifleri © 2016
Nurselin Mutfağı Nurselin Evi

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.